torsdag, april 12, 2007

ATC

Today I have made this ATC for a blogfriend, Barbara! I have used my embellisher and wool and funny yarns! With the three beads, I thought it look like a birdnest! But it is spring..... Idag har jag gjort ett Atc kort till en bloggvän, Barbara i Tyskland. Jag har använt min nålfiltningsmaskin och lekt lite med ull och roliga garner. När jag sydde de tre små sötvattenspärlorna i miten ser det nästan ut som ett fågelbo, ser jag nu. Kan ju passa bra nu på våren!

9 kommentarer:

Dianne sa...

I love this. Such a gorgeous nest, and love those little eggs!!!

Purple Missus sa...

This is lovely Gunnel. Very spring like.

StegArt sa...

A beautiful bird nest!

Gunnel Sylvia sa...

Så fint ATC du har skapat! Härliga färger och strukturer blir det med nålfiltning.

Gunnels blog sa...

Thank you all!


Tack Gunnel! det var nästan ett litet övningsobjekt, men plötsligt såg jag att det kunde bli riktigt bra, och att det såg ut som ett fågelbo. Jag jobbar nästan alltid så, det blir bara någonting..........!
Kom ihåg att lämna din länk din blogg till mig någongång, jag är nyfiken!

Connie sa...

I thought it looked like a bird nest with eggs the moment I looked at it - it's really pretty - I love the colors you used.

Gerda-Thyra sa...

Ett sådant underbart fågelbo! Var det inte meningen att det skulle bli det? fniss... Tack för kommentaren i mitt "galleri", tyvärr strulade allt till sig, så just den sidan du var inne på, finns inte längre. Jag har varit tvungen att göra en ny plats för mig på Blogger. Den heter också "Gerda-Thyras Galleri" men finns på en annan adress: http://helenej.blogspot.com/
Gå in och titta där om du vill.
"Spontanbloggar" har jag fortfarande tänkt att göra på min vanliga blogg, "galleriet" ska vara lite mer "genomtänkt och finare" är det meningen, mer som en förenklad hemsida...Jag lägger inte upp för försäljning, utan mer som just ett överblickbart galleri...
Svaret på din fråga om hur jag har gjort för att samla alla lika ämnen tillsammans är: "Ettiketterna" på anpassasidan!Lägg till dem och skriv sedan var varje inlägg ska ligga!

Ati. Norway. sa...

Jeg liker det Gunnel,veldig artig! kan vi bytte også et atc kort?

Gunnels blog sa...

thanks Connie!

tack Helen!

Tack Ati - jag har skickat ett mail till dig!