torsdag, april 26, 2007

Gift from Renee


Gift from Renee
Originally uploaded by gunnels.
Look at my lovely gift from my flickrfriend Renee! Vintage scraps, vintage lace, etc!

I have done two fabric postcard for Renee, and I got this goodies back :-))

6 kommentarer:

Clara sa...

Vad mysigt att få ett sådant paket ...nu när jag läser detta så kommer jag ihåg att jag också fått ett sånt vackert paket...måste visa upp dom sakerna någon gång!

Kram på dig och trevlig helg!

Gunnels blog sa...

Hej Clara! Ja, det är kul med paket! Det var ganska länge sedan jag skickade min postcard till Renee, så nu hade jag nästen glömt bort detta! så det blev som en trevlig överraskning!

snigelmamman sa...

Hej Gunnel
Vilken fantastiskt fin blogg du har, massor med inspiration till oss andra. Dina kort i nålfiltning är helt fantastiska, har sett dem på ATC Sverige sidan. Jag gör också textila bilder och ATC kort, försöker komma med i ATC Sverige yahoogruppen, men det verkar svårt, får aldrig något svar. Men hoppas fortfarande. Är så sugen på att byta. Har bytt en del i papper och det är så kul och spännande.
Titta gärna in på min blogg http://snigelmamman.blogg.se

Trevlig valborg önskar jag dig!

Barbara sa...

I think you are very lucky and you immediately know what to do with all the gift!!

Gunnels blog sa...

Tack snigelmamman för ditt beröm! Alltid roligt när nya trevliga människor hittar hit, och roligt med mera svenska kommentarer! vet inte riktigt hur vi ska fixa det med ATC listan, gör du rätt?? Det är mest pappers ATc som byts men då och då textil också. Jag byter gärna textilkort med dig om du vill! Jag har försökt maila till dig, men får tillbaks. Om du vill maila mig så gå in i min profil och maila därifrån!

Judy Scott sa...

What fabulous treasure you got back ~ she must have loved your postcards, Jx