fredag, maj 03, 2013

Mossbroderi


Det var över ett år sedan jag bloggade, så ärligt talat känner jag mig lite ringrostig, kommer knappt ihåg hur man gör. Det är ingen idé att försöka "komma" ikapp vad som hänt under det gångna året, utan jag bara fortsätter ...... för tillfället är jag intresserad av mossor. Jag har lämnat havet och stranden och den blå färgskalan och dragit ut till skogs och de små fina mosslandskapen.

Vill du se mera mossbilder kan du kika på min fotoblogg

12 kommentarer:

Gunilla.B sa...

Så roligt att se dig här igen Gunnel!
Kram

gunnelsvensson sa...

Tack Gunilla, det var en snabb respons! Kram!

Ági sa...

Jättefin broderi :)

gunnelsvensson sa...

Tack så mycket Agi!

Barbara sa...

ohh...what happens...gunnel is back..love greetings from Barbara

gunnelsvensson sa...

Yes, such a surprise Barbara :-))

Lillemor sa...

Så snygg layout på bloggen! Det är inspirerande... jag har nästan glömt mina bloggar... Otroligt vackert broderi!

gunnelsvensson sa...

Tack Lillemor, så kul att du säger det. Jag grejade med den igår kväll, och vet ärligt talat inte om jag var så nöjd? Men jag ska väl jobba vidare med den. Nej, jag hade ju också gömt av mina bloggar, i ett helt år! Jag vill nog inte blogga sådär regelbundet, men i alla fall uppdatera då och då, det är bra att ha något ställe att referera till, om man har utsällning och så, när man inte har någon hemsida.
Tack, skoj att du gillar broderiet!

Lillemor sa...

Så behandlar jag min ena blogg - den med silversmycken. Jag har den som referens till mitt silver.Det händer att någon hittar mig och hör av sig. Just nu fick jag en beställning på en ring. Kul! Man kan ju ha en egen sida för silvret på Fb också. Håller på att lägga upp en sådan. - Din blogg är otroligt fin - vackert med mossbroderiet!- Min allmänna blogg känns mindre viktig just nu. Tar jag en fin bild lägger jag upp den på Fb.Är f.ö. inte vän med systemkameran just nu. Den överexponerar allt jag tar och jag har lusläst manualen för att hitta vad som är felinställt. :(

gunnelsvensson sa...

Ja, det är ett bra sätt Lillemor, man behöver "finnas" någonstans i etern, även om man inte vill lägga ner så mycket energi och tid till att hoppa runt på bloggar och "umgås". Grattis till beställningen! Jag skribåver ett medelande på FB angående kameran. Kram!

Ann Christine Dennison sa...

Very beautiful fine work, love both the photo and the embroidery :-)

gunnelsvensson sa...

Thank you very much! And so nice to hear from you again!